Мултирок – мрамор и гранит

е водеща българска компания, специализирана в доставката и обработката на естествен и технически камък с повече от 27 години история и безупречна репутация.

Отлично обслужване

При нас можете да получите индивидуален подход към всеки един от вашите проекти, както и професионална консултация за избор на най-подходящите материали и обработки…

Конкурентно ценообразуване

На база на многогодишни бизнес отношения с водещите производители от страната и чужбина, за нашите клиенти предлагаме директен внос от страните, добиващи съответния материал,като можем да предложим винаги най-изгодни цени за наличните
висококачествени материали на склад в България,както и изгодни условия за доставка по поръчка на клиента.Предлагаме постоянни месечни промоции на налични материали от склада ни в град София.

Стриктно следване на Вашите идеи

Мултирок-Мрамор и Гранит има капацитетът, опитът и мрежата от доставчици и квалифициран персонал, за да достави и изпълни всякакъв вид проекти,независимо от тяхната сложност и големина.

Кратки срокове на изпълнение

Благодарение на модерното ни технологично oборудване, ние можем да ви предложим изпълнение на поръчките в много кратък срок и с перфектно качество на обработката.

Позвънете:

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:

+ 359 898 58 30 50
+ 359 888 43 63 13

Посетете ни:

Посетете нашия шоурум и вижте богата палитра от материали, с които разполагаме.

Пишете ни на:

Направете запитване на нашия мейл адрес: