Skip links

Повече за нас

МУЛТИРОК-МРАМОР И ГРАНИТ ООД е водеща българска компания, специализирана в доставката, обработката и монтажа на естествен камък с повече от 30 години история и безупречна репутация.

При нас, в МУЛТИРОК-МРАМОР И ГРАНИТ ООД можете да получите професионална консултация за избор на най-подходящия материал и обработка, необходими за вашия проект.

На база на многогодишните ни отношения с водещите производители на естествени камъни от целия свят в вид на едроформатни плочи/фаши/ от мрамор,гранит,кварцит и варовик предлагаме директен внос от страните, добиващи и обработващи съответния материал и можем да предложим винаги най-изгодните цени за висококачествени естествени материали на склад в България,както и изгодни условия за доставка по поръчка на клиента.

Над 30 годишна история

Създадена през 1991г., Мултирок - Мрамор и Гранит ООД е водеща българска компания в доставката, обработката и монтажа на естествен камък.

Консултации

При нас можете да получите професионална консултация за избор на най-подходящия материал и обработка, необходими за вашия проект.

Директен внос

Можем да предложим винаги най-изгодните цени за висококачествени естествени материали на склад в България,както и изгодни условия за доставка.

Кратки срокове

Разполагаме с модерно технологично oборудване и предлагаме изпълнение на поръчките в много кратък срок и с перфектно качество.

гр.София MVLTIROCK

Защо да изберете нас?

Благодарение на модерното ни технологично oборудване, ние можем да ви предложим изпълнение на поръчките в много кратък срок и с перфектно качество на обработката.

Разгледай
Дръпни