Skip links

Защо естествен камък?

 ЕСТЕСТВЕНИЯТ КАМЪК Е ВИНАГИ МОДЕРЕН-

 Днес пазара в България предлага много материали,подходящи за подови настилки и облицовки, както и за изработка на стъпала, плотове и изделия, но от хиляди години един материал се използва до ден днешен без да губи уникалността си  и непреходната си стойност  – естественият камък.

Естествените скални материали- мрамор,гранит,кварцит,варовик и оникс са природни продукти, които са добити от недрата на земята във вид на блокове, след което са нарязани и обработени във вид на едроформатни плочи с повърхностна обработка-полирани, шлайфани или грапави.

Естественият камък Ви доближава до природата, благодарение на излъчваната от него уникална положителна енергия  и създава онова приятно усещане  за уют което Ви кара да мечтаете…

При избора на камък е важно да имате предвид, че това е дългосрочна инвестиция и той не се налага да бъде сменен след пет или десет години, както много от предлаганите на пазара изкуствено създадени заместители от керамика и полимер-мрамори.

Започнете с това какъв цвят харесвате, как той би се комбинирал с останалите мебели и как искате да изглежда вашата кухня, баня, камина, подова настилка и облицовка, като ви съветваме- отделете повече време за проучване, за да намерите камъка, който ще Ви допадне най-много.

Ето защо потърсете възможно най-много информация за това, което се предлага на пазара,как се подържа, какво съдържа в състава си, както и ви съветваме -задължително го вижте и докоснете на живо.

Ние от МУЛТИРОК-МРАМОР И ГРАНИТ ООД сме на вашите услуги за да ви помогнем с нашите знания и опит да изберете естествен камък, подходящ за вас и вашето семейство и да създадете неповторим и непреходен стил за вашия дом.

Разгледай
Дръпни